Wat gaat er gebeuren?

Jouw ouders bellen mij om een afspraak te maken. En krijgen vooraf een vragenlijst toegestuurd. Daarna maken we een afspraak om te praten over hoe het met jou gaat. Als je wilt en jouw ouders vinden het goed, kun je daar ook bij zijn. We praten over hoe het met jou gaat, over wat jij goed kan, over jouw probleem en wat we kunnen doen om jou te helpen omgaan met jouw probleem.

De eerste afspraak.

Dan maak ik een eerste afspraak met jou. Door samen te spelen en te praten gaan we kijken wat jou bezig houdt. Ik ben nieuwgierig naar wat jij leuk vindt, wat jij al kan en wat jij denkt te kunnen leren om je fijner te voelen en beter met jouw probleem om te gaan.
We kunnen meerdere afspraken maken.

En daarna?

Als jij een paar keer bij mij bent geweest, ga ik weer een keer met je ouders praten. Jij en ik gaan dan eerst overleggen wat ik met jouw ouders ga bespreken. Jouw ouders en ik praten dan over jou en over hoe het met je gaat. Ook geef ik ze dan tips hoe ze jou kunnen helpen je fijner voelen en je leven leuker te maken.

Spelgroep

Je kan ook deelnemen aan een spelgroep. We doen dan allerlei bewegingsspellen. Daarmee leer je jezelf en anderen beter kennen, waardoor je beter leert samenspelen. Doe makkelijke kleren aan zodat je lekker kunt rollen, springen en duikelen!
Klik op de foto om de flyer te downloaden.
Aanmelding kan via het contactformulier

Terug naar de startpagina voor kinderen.